THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, February 15, 2011

Wednesday morning....

GooD MOrn!ng semuAaaa......


wahhh.. keboringan melanda... pagi2 lagi kena bangun awal get ready untuk pergi kerja.. huahhhhhaaaaaa..... MALASNYA...~!!!! sangat la malas.... perut pula lapar...~!!! huahhhhaaaa LAPAR~!!!!! mau beli nasi lemak lah nanti.. tapi malu2 pula masuk bilik kakak tu d sekolah sebab banyak cikgu... malasnya buat patients... mesti bnyk gigi yang kena buat.. of caz la bah banyak.. but aiyaaa susah me mau cer... hehehe fhm ja la keadaan di sana tuh... woaahhh~!! i can't wait to graduate and posting... sb after dat i am no longer trainee but... a staff.. hehehe ok ok... countdown days to penang.. masih ada 23 or 24 days lagi.. sangat sayang mahu tinggalkan sabah ku yang techenta ni sedih... oso my BF..iyahhhhh~! bwt pa ingat dia lagi.. bukan dia appreciate aku pun.. Cehhh... xda guna jgk nih.. hihihihi yep kumpul smgt nih mau lupakan dia... kemarin membuak2 aku membenci dia.. tp malam nya pula terasa sayang pula... aduiii~! kenapa macam nie... why?! owhhh... aku kena try jgk... ermm~ petang ni muda2an aku xla teruk bwt patient.. penat kwn2 bwt 4 org ja 1 hari.. aku?... mau 8 9 org.. penat bila berkerja dgn org yang kuat kerja ni... malasnya... aku nda suka...erm.. napakah kazen aku ni belum berjalan lagi.. eya... aku sangat tidak suka dgn dia... sebab terlalu banyak peraturan.. u know what kazen... I HATE RULES... sangat la benci... why don't u let me live my life.. kan senang.. don't repot2 ni mcm apa ja.. well anyway.. aku pun bukan perfect sangat.. but at least aku nak jgk idup sendiri bah.. setan btl... oppsss~!! did i say d bad word? erm~ ah paduli lah.. hehee anyway.... good morning u'all have a nice day ahead... 


me sign out,
X0X0♥~!

3 Gossip JiranKU:

Quincess Za said...

have a good day pinky ~ lebiu

☆PinkyLicious☆ said...

zaza lebiu too

☆PinkyLicious☆ said...
This comment has been removed by the author.