THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, May 28, 2011

tidak puas ati~!

aku btul2 nda puas ati dgn minah sial ni ARNILA~! macam babi wei~! x sedar diri muka macam tu ada hati mau post bukan2 dalam fb hah~! memang sial la ko pempuan... sesuka ati ko ja pula kan aku mmg dendam dgn ko sampai aku mati pmpuan~ ! ko la org paling sial pernah aku jumpa~!!!!!!!!!!!!! ok fine bf aku yg pukima tu pun support ko ok fine aku nda akan berdiam diri kalo aku nda tgk ko menderita~!!!!!!!!!!!!!!! sial~!

1 Gossip JiranKU:

admin said...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com