THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, February 18, 2011

☣ Sebab AkU Benci D!a ☣

M00d f0r t0day : 
PANAS~!!!!!!!!!!!

Kenapa aku panas tengah malam macam ni? sebab DIA tipu aku~! such a MTF man..~! I HATE HIM~! seriously huh~!!! owh please la LELAKI.. ko ingat aku ni senang ja ko TIPU ka? ahh~!! aku bukan 7 year old gurl yang senang ko TIPU.. eii~! umo kta sama jak sama2 membesar... tauka apa yang membezakan kita? KEJUJURAN~! aku mati2 JUJUR dengan kau but still kau cakap aku ni MENIPU~! but the UGLY TRUTH is.. kau lagi banyak TIPU aku.. kata2 kau yang semanis gula tu pun aku dah hafal.. rupanya kata2 tu kau memang guna untuk PEREMPUAN yang kau mau.. ceh~! simpan saja la kata2 tu.. bagus kau buat buku. selama nie aku betul2 SAYANG sama kau tapi kau... apa yang kau bagi selain SAKIT HATI.. memula cakap mau tido.. ok aku trust.. then aku rasa lain, yep my FIRASAT memang betul SAH~! kau belum tido.. cakap headache.. then cakap mau la tido betul2.. sekali aku call lagi.. dah SAH kau masih lagi bangun and... ONLINE~! wah~! i know la memalam macam ni CEWEK ramai yang on.. malah kalo bawa CHAT NOTTY2 huh~! konfem LAYAN punye~ aku kenal kau macam mana.. aku tahu kalo dah memang kaki BETINA xkan berubah... lebih2 lagi LELAKI PENIPU~! manis hanya di hujung bibir jak.. the rest.. PAHIT.. aku boleh sabar dengan kau.. sebab aku masih lagi SAYANG kau.. ya tu la sikap yang aku tidak boleh tinggalkan.. iaitu BILA AKU DAH SAYANG SELAMANYA AKU SAYANG~ kenapa la aku ada sikap KESABARAN yang tinggi sehinggakan aku yang SAKIT akhirnya.. hermm~! i need therapy~! 

AKU,
lalala~ 

2 Gossip JiranKU:

shahjiehan said...

sabar ea...

klo rajen,masuk blog SJ, klik kat tutorial, ade post ttg mudahkan org komen, buat taw..sbb blog awak ade verification ..huhuh..buang eaa

LehaMY said...

sabar girl. chill!