THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, February 18, 2011

♀ Aku dan D!a ♂

M00d f0r t0day: 
ermm~ ٩(×̯×)۶

BALIK KAMPUNG

Tadi aku ESCAPE awal dari kerja.. jam 11 lebih aku dah pulang rumah.. semata2 untuk balik KAMPUNG.. hehehe my bro dah tunggu depan rumah so aku PECUT lah lari dari SEKOLAH sampai RUMAH.. huahahaha~! huh~! penat der~ ok apa yang berlaku di skolah tadi ialah.. aku merawat pesakit dengan TEKUNnya semata2 untuk menyelesaikan kes.. well malas nak tangguh2 keja ni.. so aku dengan YAKINnya menipu stafnes aku yang INNOCENT tu dengan menyatakan bahawa aku ada JPP MEETING.. yep... ketara menipu.. hahaha~! bukan selalu bah kan... aku menipu lalu tertipu eh... xda2 aku menipu saja ja bahn mau pulang KAMPUNG awal.. malas mau pulang lewat2 ni.. lagipun aku dengan kazen aku NO CHEMISTRY macam mana mau COMMUNICATE... huarghhh~!! TENSION aku bla ingat kazen aku tu.. hahaha~! so aku pulang la ke rumah sebelum tu my bro ajak makan KFC.. hehe dkt LIDO.. hehe aku dengan keLAPARAN memesan 2 ketul ayam yang besar.. dengan bangganya aku mengHABISkan ayam tersebut.. hahaha... KENYANG~! 

Si D!a

Not much to tell about dia ni.. lagipun sekarang dia ada d bandar.. dengan alasan dia ni mau buat laptop.. KONON nya lah.. memula cakap hari ni BALIK.. tapi tengo2 ESOK la pula balik... GERAM aku~! SHIYAL betul ni.. aku kurang mempercayai dia ni.. sebab PERANGAI dia ni yang ntah apa2 jak.. arghh apa2 ja la.. so sekarang nie dia dkt kolej dia macam apa jak.. eww bila teringat cara dia makan semalam... eewwww~!!!!! MUNTAH~! sangat2 memBENCIkan..~! 

Aku di kampung Ku..

Macam biasa sesampainya aku di rumah benda pertama yang aku buat ialah... usha2 DAPUR..hahaha LAPAR perut ku kembali.. haha~! lepas tu aku bermanja2 d SOFA yang aku rindu... sambil menonton TV eh.. ASTRO.. yeahh~! ermm~ tu jela yang berlaku d kampung ni lagipun kazen mazen aku suma dkt bandar so the next 2 days aku sunyi la d kampung ni.. huhuhu~! sedeh~! anyway.. apa2 pun aku nak p mandi dan rehatkan PERUT haha~!

saya,
Hana_K!n0k0

1 Gossip JiranKU:

Quincess Za said...

pinky ~ ko balik kb ka ?